O nama

Tradicija koja traje od 1953. godine

Već više decenija pružamo uspješnu pravnu uslugu svojim klijentima uz poštivanje najviših etičkih principa sadržanih u kodeksu advokatske profesije. Nismo najveći niti najstariji, ali smo ponosni i privilegovani što sa velikim uspjehom zastupamo neke od najvažnijih kompanija na prostorima Bosne i Hercegovine.

Naš je cilj da stalno održavamo maksimalnu stručnost i obavještenost kako bi, uz dosljedno poštovanje principa profesionalne etike i advokatskog kodeksa, stalno ostvarivali najbolje rezultate za naše klijente i pružali im efikasne i kvalitetne usluge.

Kancelarija ima dugogodišnju tradiciju. Osnovana je 1953. od strane Tataragić Avde, advokata, čiji su nasljednici sadašnji vlasnici ove kancelarije.

Vođeni idejom profesionalizma, kreativnosti i stručnosti, počevši kao mali advokatski ured, razvili smo se u jednu od vodećih advokatskih kuća u Bosni i Hercegovini, sa zavidnim uspjehom i referenc listom.

Vjerujemo da je razlog našem napredovanju bila naša posvećenost i ustrajanost u ispunjavanju želja naših klijenata na profesionalan način, primjenjujući strateško planiranje i razuman sud.

Strateški locirani u centru glavnog grada, pružamo pravne usluge  svim pravnim i fizičkim licima  pred sudovima i nadležnim organima Bosne i Hercegovine, te domaćim i stranim investitorima i njihovim predstavništvima na području Bosne i Hercegovine.